INHOUDELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

GASTHAUS   ESSELTAL ESLOHE

 

Persoonlijke aansprakelijkheid: Eveline Koning

Bedrijfsvoering: Eveline Koning

 

Zum Bötgenhahn 1

59889 Eslohe

Tel. 0049 (0)2973-4979 752

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bankverbinding; Volksbank Reiste-Eslohe eG

DE55 4646 4453 0079 0436 01

 

Steuernr. 334/5053/2745

Steuer-ID: DE 297712764 

 

 

WEBDESIGN en WEBHOSTING

© 2014 hisslink.nl

 

 

Privacy

Gasthaus Esseltal neemt de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en houdt zich strikt aan de regels van de EU-DSGVO, die op 25.5.18 in werking is getreden.

In geen enkel geval zullen de door u ingevoerde gegevens door ons worden verkocht of onwettig aan derden worden doorgegeven. Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit altijd op vrijwillige basis. Deze gegevens (of gegevens die we van u ontvangen wanneer u bij ons verblijft) zullen niet worden bekendgemaakt aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Bent u het niet eens met een geleverde dienst en de afhandeling hiervan?  U kunt, volgens  Art. 14 Abs. 1 ODR-VO, uw  bezwaar kenbaar maken: online geschillen

 

Disclaimer voor gasthaus Esseltal.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van gasthaus Esseltal.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door gasthaus Esseltal.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van gasthaus Esseltal.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij gasthaus Esseltal.nl.

 

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met gasthaus Esseltal.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

Gasthaus Esseltal.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. gasthaus Esseltal.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van gasthaus Esseltal.nl op deze pagina.

 

Referenties en links

Voor directe of indirecte verwijzingen naar externe websites ("hyperlinks"), die buiten het verantwoordelijkheidsgebied van de auteur vallen, is een aansprakelijkheidsverplichting alleen van kracht in het geval dat de auteur kennis heeft van de inhoud en het technisch mogelijk en redelijk zou zijn om het gebruik in geval van illegale inhoud te voorkomen.

De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van koppelen geen illegale inhoud herkenbaar was op de gelinkte pagina's. De auteur heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, de inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's. Daarom distantieert hij zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gekoppelde websites, die werden gewijzigd na het instellen van de link. Deze verklaring is van toepassing op alle links en verwijzingen binnen het eigen internetaanbod alsook op buitenlandse vermeldingen in gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten. Voor illegale, incorrecte of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade die voortvloeit uit het gebruik of het niet gebruiken van dergelijke informatie, de aanbieder van de pagina waarnaar werd verwezen, niet degene die alleen naar de betreffende publicatie linkt.

 

Auteursrecht - en merkwetgeving

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te respecteren, om zijn eigen afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken.

 

Op alle binnen het internet aangeboden en eventueel beschermde merken en handelsmerken zijn de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de eigenaar van het auteursrecht. Alleen al vanwege de loutere vermelding kan niet de conclusie getrokken worden dat handelsmerken niet worden beschermd door rechten van derden!

Het copyright voor gepubliceerde objecten gemaakt door de auteur blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Elke reproductie of het gebruik van afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

 

FaLang translation system by Faboba